Profi minőségű villanyszerelés-vízszerelés-lakásszervíz Budapesten és környékén
Elérhetőségek
Villanyszerelés ELMŰ Ügyintézés Vízszerelés
Elektromos fűtés EPH mérés Duguláselhárítás

Villanyszerelés

Egész Budapest területén, hétvégén és ünnepnapokon is hívható vagyok kapcsolatban.
Villanyszerelés, hibaelhárítás azonnal, sürgős esetben!

Apróbb munkáktól a teljes felújításig!

Megbízható villanyszerelőre van szüksége? Akkor Ön jó helyen jár! Keressen fel elérhetőségeimen!

Villanyszerlés, Kapcsolók, konnektorok, lámpák felszerelése, cseréje.

Zárlatok szakadások, javítása.

Új hálózatok kiépítése, régi hálózatok felújítása, vezeték áthúzás.

Csillárventillátorok felszerelése.

Biztosítéktáblák cseréje, biztosíték cserék.

 

Nem sorolom, tovább hívj fel és megbeszéljük.


Csillárventillátorok felszerelése otthonába

A nyári hőségben az ember már nem is tudja hova bújjon, ha egy kis hűs levegőre van szüksége. Otthonunkban igyekszünk minél több helyen ventillátorokkal felszerelkezni a meleg ellen, ám azok csak egy-egy területet hűsítenek egyszerre. Ilyen esetben a legjobb megoldást a csillárventillátor adja, hiszen ez az egész helyiséget egyformán hűti működése során.

A csillárventillátorok már nem csupán a hotelekben, szállodaszobákban jelentenek előnyöket a vendégeknek, egyre gyakrabban alkalmazzák lakásokban is. Praktikus megoldást jelent egy sima ventillátorral szemben, hiszen nem koncentráltan egy területre terjed ki hatása, fokozatainak beállításával az egész szobában képes megmozgatni a levegőt. A csillárventillátor felszereléséhez profi villanyszerelő szükséges, hiszen a vezetékeket be kell kötni, ezzel csak hozzáértő foglalkozhat.

Ha Ön is szeretné, hogy otthona a nyári melegben is kellemes hőmérsékletű legyen, vásároljon csillárventillátort! Nem kell aggódnia a beszerelés és bekötés miatt, forduljon bátran hozzám a hét bármely napján és elvégzem a villanyszerelési munkálatokat!

csillárventillátorok felszerelése

Villanyszerelés lakásfelújítások során

Újonnan vásárolt vagy már meglévő ingatlanok esetében, amikor lakásfelújításra kerül a sor, számos teendő akad, melyeknek köszönhetően komfortosabbá, esztétikusabbá, gazdaságosabbá és modernebbé varázsolhatjuk otthonunkat. A lakásfelújítások egyik jellemző és fontos munkafolyamata a villanyszerelési munkálatok összessége, amely során elengedhetetlen a meglévő hálózat felülvizsgálata, illetve az új rendszer kiépítése, hiszen a biztonság és a hibátlan működés kiemelten fontos.

Villanyszerelési folyamatok lakásfelújítás során:

  • Az épületvillamossági hálózat átvizsgálása, új hálózat kiépítése
  • Mérőhelyek kialakítása, áthelyezése
  • A biztosítéktábla cseréje
  • Szükség esetén teljesítményfokozás
  • Biztosítékok cseréje
  • Villámvédelmi felülvizsgálat
  • Épületautomatizálás
  • Kapcsolók, konnektorok, stb. kialakítása, cseréje és egyéb szerelvényezés
  • Elektromos berendezése hálózatának kiépítése és bekötése
Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállal minden villanyszereléshez kapcsolódó feladatot és megbízást a lakásfelújítások során, hogy otthona olyan lehessen, amilyet elképzelt! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

villanyszerelés lakásfelújítások soránVillanyszerelés biztonságosan

Egy lakásban mindig tönkremegy valami. Ez nem a világegyetem összeesküvési terve, melyet ellenünk eszelt ki, sokkal inkább egy törvényszerűség, amit érdemes tudomásul venni. Ha bekövetkezik a baj, akkor nem érdemes kétségbeesni, helyette inkább koncentráljon a megoldásra.

Cégünk kisegíti a nehéz helyzetekből!

A villanyszerelés igen komplikált és összetett folyamat. Sokan nem látják be, mennyire veszélyes tud lenni egy szerelési folyamat, és gondolkodás nélkül kezdenek bele olyan munkálatokba, amik igen komoly szaktudást követelnek meg. Sajnos ezek végkimenetele igen gyakran tragédia.

Ne kísérletezzen otthon, bízza inkább profikra a villanyszerelést!

Ezermesterre lenne szüksége? Szeretné gyorsan és hatékonyan intézni ezeket az ügyeket? Akkor jó helyen jár! Vállalkozásunk hosszú évek óta foglalkozik villanyszereléssel, vízszereléssel, duguláselhárítással, fűtésszereléssel.

Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal villanyszereléssel kapcsolatos kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

villanyszerelés biztonságosan

Elektromos hálózat ellenőrzése

Az elektromos energiát minden háztartás használja, hiszen valamennyi elektronikai eszköz használatához erre van szükség. A vezetékek, kábelek rossz beszerelése miatt előfordulhat a vezetékek túlterhelése, a kábelek kisebb sérülése miatt is keletkezhet zárlat, tűzeset az átfolyó áram túlterhelése miatt.

A csatlakozások meglazulása miatt érintkezhetnek a vezetékben lévő fém anyagok, melyek nagy átmeneti ellenállást okoznak és ennek hatására tűzeset keletkezhet. A csupasz fém vezetékek összeérése esetén a legtöbb esetben rövidzárlat keletkezik, meggyulladhat a szigetelés, ám ha a szigetelés megfelelően van kivitelezve, akkor azonnal megszakad az áramkör és elkerülhetjük a tüzet. Érdemes rendszeresen ellenőrizni a vezetékeket, a konnektorokat gyerekek elől elzártan tartani, valamint az elektromos hálózatot áramtalanítani vihar esetén.

Ha Ön is szeretné az elektromos hálózatot ellenőriztetni, vagy bármilyen meghibásodás esetén javíttatni, keressen fel bizalommal, készséggel állok rendelkezésére!

elektromos hálózat ellenőrzéseÚj ház, új villanyhálózat

Amikor elkezdjük építeni álmaink otthonát, akkor az egyik legfontosabb, hogy minél hamarabb be legyen kötve a villany. Feltételezve, hogy van a környéken, illetve az utcában áram, be kell kötni ideiglenesen a villanyt.

Az új villanykör kialakítása rendkívül összetett feladat, ezért érdemes profi szakemberre bízni. Ellenőrizni kell a környezet adottságait és az épület elhelyezkedését, majd jól meg kell tervezni az új hálózati rendszert.

Jómagam rendelkezem az ELMŰ engedélyével, melynek köszönhetően új mérőhelyeket, hálózatok építhetek ki, ezáltal megkönnyítve Önnek az ezzel járó ügyek intézését. Teljes mértékben rám bízhatja a villanyszerelést a kezdeti munkálatoktól egészen a beüzemeléséig, sőt javításáig is.

Bízza Ön is új otthonának villanyszerelését egy korrekt szakemberre, aki leveszi még az ügyintézés terheit is a válláról, továbbá gyors és alapos, valamint költséghatékony megoldásaival spórol kiadásain. További információkért keressen bizalommal elérhetőségemen!

villanyhálózat kiépítése

Tovább szolgáltatások: Vízszerelés, Elektromos fűtés, EPH mérés.
Duguláselhárítás-Wikipedia | Épületgépészet-Wikipedia | Vízvezeték-szerelő-Wikipedia
 
Kovács József | 06-70-235-6644 |